Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 11:29

Θηραϊκό ντέρμπι | Εύκολα ο Πανθηραϊκός

Με ένα τοπικό ντέρμπι και ένα διαδικαστικό παιχνίδι θα κλείσει ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος για τις Σαντορινιές ομάδες. Με ένα τοπικό ντέρμπι και ένα διαδικαστικό παιχνίδι θα κλείσει ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος για τις Σαντορινιές ομάδες.

Αν και Θύελλα και Πανθηραϊκός έχουν πάρει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα όσον αφορά τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ, απομένει ένας ολόκληρος γύρος για να διατηρήσουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα.

THIRA XALARHSΚαι οι δύο ομάδες έχουν να δώσουν δύσκολα παιχνίδια από τα οποία μπορούν να χαθούν βαθμοί. Ωστόσο η «μάχη» τις πρωτιάς του ομίλου δείχνει πως θα είναι υπόθεση των δύο, καθώς στα μέχρι τώρα ματς έχουν δείξει ότι διαθέτουν το παραπάνω κλικ όσο αφορά το ποιοτικό κομμάτι.

Και να μη πάμε μακριά, αφού σήμερα στην 9η και τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου η ατζέντα περιέχει το τοπικό ντέρμπι για τη Θύελλα, με τον ορισμό και μόνο (ντέρμπι) να δείχνει ότι είναι από τα παιχνίδια που μπορούν να έχουν απρόσμενη κατάληξη. Στο άλλο παιχνίδι ο Πανθηραϊκός έχει σαφέστατα ευκολότερο έργο, καθώς κόντρα στον ΑΣ Ίου ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος φαίνεται πως θα έχει την ευκαιρία να δει πράγματα στην ομάδα του.

8IRA LYGNOY EKOΠιο δύσκολο

Η ομάδα που έχει το πιο δύσκολο έργο είναι σαφέστατα αυτή της Θύελλα, καθώς σήμερα στις 16:30 καλείτε να αντιμετωπίσει τον 3ο της βαθμολογίας Καρτεράδο, ο οποίος κάτω από τις οδηγίες του Λευτέρη Τζούρου δείχνει πως είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, ικανή για τα πάντα.

Φυσικά η Θύελλα βάση των εμφανίσεων της χρίζεται φαβορί για το συγκεκριμένο ματς, αλλά ποιος δεν θα ήθελε στο στρατόπεδο του Καρτεράδου ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στο πρωτοπόρο του ομίλου.THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1

Ότι και να γίνει σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε, καθώς ο αγώνας που θα διευθύνουν οι: Μαραγκός, Αρμακόλας, Βάιλας, ξεκινά σήμερα στις 16:30 στο Δ.Γ. Καμαρίου.

Συνέχεια

Μετά το εμφατικό πέρασμα από τη Νάξο (1-5 Αναγέννηση) ο Πανθηραϊκός σίγουρα θα επιχειρήσει ακόμη μία ευρεία νίκη κόντρα στον ΑΣ Ίου.

Η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου έδειξε και στο παιχνίδι της Νάξου ότι έχει βρει την αγωνιστική της ταυτότητα και πλέον σοβαρή «καθαρίζει» πιο εύκολα ματς πουTHIRA FYTROS XROMATA στο παρελθόν ίσως της δημιουργούσαν κάποια προβλήματα.

Υπό άλλες προϋποθέσεις ο απογευματινός αγώνας θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αλλά ο ΑΣ Ίου των πολλών προβλημάτων, δείχνει ξεκάθαρα ότι περισσότερο προσπαθεί να χτιστεί παιχνίδι με το παιχνίδι, παρά το ότι θα μπορούσε προς το παρόν να ανταποκριθεί σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει απόψε στις 20:00 θα είναι οι: Αρμακόλας, Μαραγκός, Βάιλας.

Πρωταγωνίστρια

Σε γενικές γραμμές οι ομάδες της Σαντορίνης είναι αυτές που έχουν επιδείξει περισσότερη σοβαρότητα μέχρι τώρα στον 3ο όμιλο, όπου και κατέχουν τις τρεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. ΜάλισταTHIRA PLAYLAND1 δεν είναι τυχαίο ότι στην 1η πεντάδα των σκόρερ φιγουράρουν ονόματα παικτών μόνο από Θύελλα, Πανθηραϊκό και Καρτεράδο (Κελίδης 8, Αρβανίτης 8, Κωλέτσης 7, Βλαβιανός 6 και Σελιστάι 5). Αν η συνέχεια είναι ανάλογη για τις τρεις Σαντορινιές ομάδες θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την Θύελλα να διεκδικεί από τον ΑΟ Σύρου το τρόπαιο του Κυπέλλου, καθώς και την πορεία της μαζί με τον Πανθηραϊκό στους αγώνες μπαράζ. Πιστεύω ότι η Θήρα έχει όλα τα φόντα να δει και πάλι μία ομάδα της να αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares